top of page

ABOUT

STAFF

AKTUELLT JUST NU

MINISESSION
 

Ett bra alternativ för dig som vill ha professionella foton men till ett billigare pris.

En minisession är en kortare fotografering på 15 minuter, där bilderna får en grundredigering och är färdiga inom 2 veckor.

Efter redigering läggs bilderna upp på en webbsida där du själv gör ett urval på de 3-15 st högupplösta bilder du vill ha. Efter du har gjort ditt val hörs vi av och du kan då även beställa förstoringar om så önskas.

Bilderna skickas till dig så snart fakturan är betald.  

 

I grundpriset ingår

  • Förberedelse

  • Kort info

  • Fotografering

  • Urval

  • Redigering

  • Bildvisning online

 

I corona-tider uppskattar jag om ni tar med egen rekvisita. Det kan exempelvis vara en filt om vi fotograferar ute. Favoritnallen passar både ute och inne. Om barnet är lite äldre behövs oftast ingen rekvisita.

 

Du väljer självklart kläder själv men jag rekommenderar kläder i jordnära färger, helst inga tryck eller för mönstrat, de tar fokus från motivet.

 

Det är självklart i dessa tider men jag är noga med att inte komma sjuk och förväntar mig detsamma av er. Vi  försöker fota ute om tillfälle ges. För att vara säker på att inte fler än en familj är på plats samtidigt har jag längre tid emellan sessionerna. Det är därför av största vikt för alla att vi håller tiderna. Tyvärr innebär även detta färre tider. Vid bokning betalar ni 295:-för fotograferingen och resterande belopp betalas vid beställning och varierar beroende på vad du beställer. Observera att bokningsavgiften inte är återbetalningsbar men den går att överlåtas till annan person.

Minisessions 2021

Ordinarie
24 apr

29 maj

- Lördag 11-15

Pris

295:-

Digitala bilder och förstoringar beställs efter bildvisning.

minisession.JPG
Ny_digital_2021.JPG
minisession_förstoring.JPG

BAKOM KULISSERNA PÅ EN MINISESSION

FOTON FRÅN MJÖLKBAD & SMASH THE CAKE

bottom of page