top of page

ABOUT

STAFF

Nature Shot
FOTOGRAFERING GRUND

VILL DU LÄRA DIG ATT TA BÄTTRE BILDER?


Vi träffas på en bestämd plats och fotar i lite olika miljöer för att få så varierande bilder som möjligt. Har du flera objektiv är det bra att ta med allihop. Har du en digitalkamera eller endast mobil fungerar det med.

 

Vi kommer förutom att fotografera, prata om viktiga komponenter så som ljus, ljussättning, komposition, blickfång och känsla. Tanken när dagen är över att du ska tänka lite mer innan du trycker på avtryckaren så du snabbare och lättare får till bilden så som du önskar ha den.

Till denna kurs går det bra att ha vilken kamera som helst från mobil till systemkamera.
 

BRA ATT VETA

 

Vid fint väder kommer vi att vara ute så mycket som möjligt. Vid regn stannar vi inne medan vi går igenom teori och mellan skurarna kan vi gå ut och prova på det ni lärt er.

Under dagen kommer vi ta små trevliga kaffe/te pauser och lunch kan antingen tas med eller så bestämmer vi något trevligt ställe och går och äter tillsammans (detta ingår inte i kursavgiften utan tillkommer). Vi bestämmer detta innan tillsammans.

Om du har fler objektiv rekommenderar jag att ta med de du tror att du har nytta av och orkar bära på under dagen.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig!

Kurstillfällen 2023

Ej satta

Är ni en grupp på minst  5 personer som vill ha en egen exklusiv kurs. Kontakta mig så kan vi kika på alternativa datum.

1495:-
per person

Camera

TIDIGARE RECENSIONER

"Jag kom in på denna kurs med förväntningar, dom införlivades och mer därtill. Maria var inte bara pedagogisk utan sporrade också till att själv testa sig fram och fråga när man kört fast. Jag ser gärna en uppföljning på denna utbildning då fotograferandet blivit så mycket roligare efteråt."

Björn Håkansson

bottom of page