top of page

ABOUT

STAFF

Nature Shot
FOTOGRAFERING GRUND

VILL DU LÄRA DIG ATT TA BÄTTRE BILDER MED DIN SYSTEMKAMERA?


Vi träffas på en bestämd plats och fotar i lite olika miljöer för att få så varierande bilder som möjligt. Har du flera objektiv till din sytemkamera är det bra att ta med dem. Har du en digitalkamera eller endast mobil fungerar det med, men min rekommendation är att du då går kursen för mobilkamera.

 

Vi kommer förutom att fotografera, prata om viktiga komponenter så som ljus, ljussättning, komposition, blickfång och känsla. Tanken när dagen är över att du ska tänka lite mer innan du trycker på avtryckaren så du snabbare och lättare får till bilden så som du önskar ha den.

Till denna kurs rekommenderar jag att du har en systemkamera.
 

BRA ATT VETA

 

Vid fint väder kommer vi att vara ute hela tiden (ta med vatten). Om det duggar eller är enstaka skurar hittar vi ett ställe med tak. Vid hårt regn bokar vi om så ingen utrustning skadas. 

Under dagen kommer vi ta små trevliga kaffe/te pauser och lunch kan antingen tas med eller så bestämmer vi något trevligt ställe och går och äter tillsammans (detta ingår inte i kursavgiften utan tillkommer). Vi bestämmer detta innan tillsammans så det passar alla i gruppen.

Om du har fler objektiv rekommenderar jag att ta med de du tror att du har nytta av och orkar bära på under dagen.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig!

Kurstillfällen 2023

Nya datum för 2024 kommer inom kort...

Ordinarie
21 mars - avslutad

- Söndag 10-14

13 juni - avslutad

- Söndag 10-14
 

Lugn

11, 18 maj - avslutad

- Onsdag 18-20

1495:-

just nu

ordinarie pris 2995:-

Camera

TIDIGARE RECENSIONER

"Jag kom in på denna kurs med förväntningar, dom införlivades och mer därtill. Maria var inte bara pedagogisk utan sporrade också till att själv testa sig fram och fråga när man kört fast. Jag ser gärna en uppföljning på denna utbildning då fotograferandet blivit så mycket roligare efteråt."

Björn Håkansson

bottom of page