top of page

ABOUT

STAFF

Clifftop Capture
KURSER

GÅ EN KURS OCH GÖR EN SNABB PERSONLIG UTVECKLING

Det bästa med kurser är att de är korta och du lär dig väldigt fort. På en helg kan du lära dig att bemästra grunderna i Photoshop eller hur du med din systemkamera fotar i Manuellt läge.

För att kurserna ska starta krävs ett minimum på 5 personer.

Jag kommer att arrangera mobilkurser samt kursen hantera din systemkamera med fotogrund i vår och sommar. Till hösten startar kurserna i Lightroom/Photoshop.

 

Om du går både Systemkamera med fotogrund och Photoshop kommer du att till hösten/vintern kunna bemästra både fotografering och redigering.

Kurser:

Nästa tillfälle

Pris *

2024

 

2024
 

2024
 

2024
 

2024
 

2024

Ej 2024

2024

Ej 2024

2995:-

 

1495:-
 

795:-
 

795:- 
 

795:-

495:-

2495:-

2495:-

2495:-

2F7A1835b_fb.jpg
före-efter hemsida.jpg
2F7A6488-13b_bred 72px.jpg

KURS 1

"Jag kom in på denna kurs med förväntningar, dom införlivades och mer därtill. Maria var inte bara pedagogisk i läran om kamerans funktioner utan sporrade också till att själv testa sig fram och fråga när man kört fast. Jag ser gärna en uppföljning på denna utbildning då fotograferandet blivit så mycket roligare efteråt."

Björn Håkansson

KURS 1

KURS 8

"Maria är en otroligt glad och positiv tjej som verkligen vill att vi ska lära oss. Jag var sjuk en av gångerna och då såg hon till att jag kunde komma tidigare nästa gång, för att gå igenom det jag missade. På hennes initiativ dessutom, för att jag inte skulle tappa nåt av kursen. Tog sig tid för alla frågor. Tummen upp!"

Mathias Stoef
Ann-Christine Constable Johansson

"Photoshop är ett av världens ledande program inom bildredigering. Jag har med Marias hjälp, lärt mig grunderna på endast 16 timmar.  Maria är kunnig, lyhörd och engagerande. Hon är glad, avslappnad och professionell. Jag kan varmt rekommendera."

Camera

Planerade kursdatum 2024:

Se här

1. GRUNDER I FOTOGRAFERING OCH ATT HANTERA DIN DIGITALA SYSTEMKAMERA

2 dagar, ca 4 timmar/dag

2995:-

just nu

ordinarie pris 3995:-

Under denna kurs går vi igenom kamerans funktioner och hur de påverkar varandra och den slutliga bilden. Som i ett första led tittar vi på bländare, slutare, exponeringskompensation och ISO. Sedan går vi in på andra delar i kameran och sätter de inställningar som kan vara bra att ha som ex vitbalans och filtyp. När ni känner att ni känner kameran och dess funktion lite bättre tar vi oss ut för att fotografera. Vi kommer då att bl.a. gå igenom ljus, komposition, blickfång och känsla. Får vi tid över testar vi panorering, hdr och andra spännande sätt att fotografera.

Till denna kurs krävs att du har en digital systemkamera.

Anchor 1
bottom of page