top of page

ABOUT

STAFF

Design Webpage
WORKSHOP FÖR HEMSIDA

BEHÖVER DU HJÄLP MED VARUMÄRKE, GRAFISK PROFIL & HEMSIDA?

Detta är en ny workshop jag satt ihop då jag märkt att många småföretagare inte vill lägga pengar på hemsidor utan hellre gör den själv. 

Att göra en hemsida tar mycket längre tid än man tror. Har du inte en grafisk profil eller en tanke på hur din hemsida ska se ut tar det ännu längre tid. Det är därför denna workshop tar två lördagar och egen tid för funderingar däremellan. Jag kan ge dig verktygen för att själv hitta den känsla du vill förmedla i ditt företag samt assistera medan du bygger/designar din hemsida.

 

Första lördagen går vi igenom ditt varumärke, grafisk profil och syftet med din hemsida. Vi kikar på mallar och vilken typ av hemsida som passar just ditt företag samt att jag hjälper dig att skapa en domän om du inte har det.

Andra lördagen jobbar vi mycket med hemsidebygget, vi går igenom enkel SEO och hur du kopplar din sida till din webbadress.

Missa inte denna workshop som jag endast håller 1 gång under 2021! Det är perfekt för dig som i liten skala håller på att starta upp ett nytt företag och behöver hjälp med den grafiska och sociala medier biten. För att se professionell ut krävs en snygg, stilren och genomtänkt profil.

BRA ATT VETA

Du behöver ta med egen dator. Under dagen kommer vi ta små trevliga kaffe/te pauser och lunch kan antingen tas med eller så bestämmer vi något trevligt ställe och går och äter tillsammans (detta ingår inte i kursavgiften utan tillkommer). Vi bestämmer detta innan tillsammans.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig!

Workshop 2022

Nya datum för 2023 kommer inom kort...

27 feb + 6 mar - avslutad

- Lördag 10-15

2495:-

ex. moms

just nu

ordinarie pris 3495:-

Camera

TIDIGARE RECENSIONER

(från de andra kurserna)

"Jag kom in på denna kurs med förväntningar, dom införlivades och mer därtill. Maria var inte bara pedagogisk i läran om kamerans funktioner utan sporrade också till att själv testa sig fram och fråga när man kört fast. Jag ser gärna en uppföljning på denna utbildning då fotograferandet blivit så mycket roligare efteråt."

Björn Håkansson

bottom of page