top of page

ABOUT

STAFF

OM MIG

LITE OM MARIA THAPPER

I mitt fotograferande jobbar jag mycket åt att lyfta fram de bästa sidorna hos varje person jag träffar, så att hen ska kunna se sin inre styrka och stolthet. Känner du någon som behöver boosta sin självkänsla så gör jag gärna allt för att lyfta detta.

Jag är en stark förespråkare av att flickor och unga kvinnor har rätt till sin egen kropp, rätt till att vara starka och modiga. Alla har rätt att känna sig vackra. Jag tycker att alla människor i sitt unika jag är underbara på sitt sätt.

Min dröm, att starta detta företag har funnits sedan tonåren, men blev inte verklighet förrän 2017 och den efterlängtade lokalen/studion hittade jag 2020. Tyvärr har jag den inte kvar efter Covid men tittar efter ett nytt ställe.

2020 var första året jag tävlade i SM och det resulterade i 2 diplom
2021 det år jag kom med i Svenska landslaget i Fotografi och tävlade i VM

2021 fick en bronsplats i kategorin Macro (närbild) samt flertalet diplom i SM

2022 fick jag guld i kategorin växter och en fjärde plats i macro samt diplom på alla andra bilder som jag skickade in, vilket betyder att de håller hög tävlingskvalitet.

2023 missade jag att skicka in bidgrag då jag av någon anlednin inte fått mejl om att de flyttat fram sista anmälningsdatum (som jag grämt mig detta år över det)

Jag är mamma till en dotter på 21 år och matte åt en stor men liten chihuahua på 10 år som heter Molly. Hon är med mig ibland, som antingen modell eller sällskap och älskar ALLA. Mitt bästa sätt för avkoppling (förutom en dag på en strand med turkost vatten) är att vara i naturen och fotografera vilda djur/insekter/blommor mm. Är väldigt nördig på pussel. Rekordet är ett 1000 bitars på 4 timmar och 5 minuter!

2F7A9745c_vit_liten_dörren_edited.jpg

SVENSKA LANDSLAGET 2021

SM I FOTOGRAFI 2020-2023

IMG_7213b_hemsida.jpg
2F7A0275c_bok.jpg
IMG_8681b_liten.jpg
bottom of page