top of page

ABOUT

STAFF

OM MIG

LITE OM MARIA THAPPER

I mitt fotograferande jobbar jag mycket åt att lyfta fram de bästa sidorna hos varje person jag träffar, så att hen ska kunna se sin inre styrka och stolthet. Känner du någon som behöver boosta sin självkänsla så gör jag gärna allt för att lyfta detta.

Jag är en stark förespråkare av att flickor och unga kvinnor har rätt till sin egen kropp, rätt till att vara starka och modiga. Alla har rätt att känna sig vackra. Jag tycker att alla människor i sitt unika jag är underbara på sitt sätt.

Min dröm, att starta detta företag har funnits sedan tonåren, men blev inte verklighet förrän 2017 och den efterlängtade lokalen/studion hittade jag 2020.

2020 var jag med i SM och det resulterade i 2 diplom
2021 (nu) det år jag kom med i Svenska landslaget i Fotografi och tävlar i VM

Jag är mamma till en dotter på 17 år och matte åt en stor men liten chihuahua som heter Molly. Hon finns ibland med mig i studion och älskar ALLA. För rädda eller allergiska, hör av er så får hon stanna hemma och så gör jag en extra städning, även om hon är rätt bra allergeniskt. Är även bonus matte/mamma/ägare till en häst, men som tur är tar tonåringen hand om den och det enda jag behöver göra är att skjutsa och betala ;). Jag älskar att fotografera vilda djur & natur och är väldigt nördig på pussel. Rekordet är ett 1000 bitars på 4 timmar och 5 minuter!

2F7A9745c_vit_liten_dörren_edited.jpg

SVENSKA LANDSLAGET 2021

SM I FOTOGRAFI 2020

IMG_7213b_hemsida.jpg
2F7A0275c_bok.jpg
2F7A9146b_hemsida.jpg
bottom of page