top of page

ABOUT

STAFF

ps utseende.JPG
PHOTOSHOP

Photoshop, världens mest kända redigeringsprogram med oändliga möjligheter.

 

Jag hör ofta - Åh jag önskar jag kunde lära mig PS, det skulle vara så roligt att kunna redigera mina bilder. Nu finns den möjligheten! Jag vet att den funnits länge men oftast bara som webbkurs där du själv sitter och tittar på ett klipp och sedan ska försöka göra likadant. Du fastnar, tittar om och försöker igen. Skillnaden med min kurs är att jag finns där hela tiden och kan hjälpa till. Vilket är just anledningen till att många väljer just mina kurser. Du får den förklarad på ett enkelt språk och får svar på dina frågor på direkten.

INNEHÅLL

Vi igenom hur Photoshop är uppbyggt, var du hittar de olika verktygen och vilka funktioner de har. Hur du kombinerar Camera Raw med PS. Hur du med justeringslager kan göra mer detaljerade ändringar så som byta färg på ett objekt, göra bakgrunden suddig. Vi kommer klona bort störande element och byta himmel på en landskapsbild.

PROGRAMVARA

Till denna kurs krävs att du har en dator med Photoshop (Ps) installerad och uppdaterad. 

Om du ännu inte har Ps behöver du gå in på Adobes hemsida och "köpa" det. Nu för tiden köper man inte programmet utan skulle mer säga hyr det. Lite som på Netflix. Så länge du betalar varje månad får du titta eller i detta fall redigera.

 

De flesta Adobes program kostar 120:- i månaden, men det finns ett jättebra paket som heter "Creative Cloud Photography" som ger dig både Photoshop och Lightroom för priset av ett program, dvs 131,25:-/mån. Du hittar det paketet här: https://www.adobe.com/se/creativecloud/photography

BRA ATT VETA

Denna kurs erbjuds just nu endast på distans men hoppas på att kunna erbjuda den på plats som jag tidigare haft, när jag hittat en ny lokal.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig!

Kurstillfällen 2023

Nya datum för 2024 kommer inom kort...

Intensiv
17-18 apr

- Lördag 10-16 (webbkurs)

- Söndag 10-16 (webbkurs)

25-26 sep (ev internationell)

- Lördag 10-16 (webbkurs)
- Söndag 10-16 (webbkurs)

Kväll

28 jan, 4,11,18,25 feb - avslutad

- Torsdagar 18-20 (webbkurs)
 

21,28 okt, 4,11,18 nov

- Torsdagar 18-20 (webbkurs)

2495:-

just nu

ordinarie pris 3495:-

Two Computer Screens

TIDIGARE RECENSIONER

"Photoshop är ett av världens ledande program inom bildredigering. Jag har med Marias hjälp, lärt mig grunderna på 2 dagar.  Maria är kunnig, lyhörd och engagerande.
Hon är glad, avslappnad och professionell. Jag kan varmt rekommendera."

Ann-Christine Constable Johansson

bottom of page