top of page
IMG_1295_6_7_tonemapped_litenc_hemsida.j
BOKNINGSAVGIFT / FOTOGRAFERING

VILKEN TYP AV FOTOGRAFERING ÄR DU INTRESSERAD AV?

Vill du fotas ute eller inne. Ska bara du/barnet fotas eller kanske hela familjen?

GRAVID 995:- I en gravidfotografering ingår: Planering, Förberedelse, Fotografering, Urval, Grundredigering, Bildvisning, Rekvisita som ljuslykta, filtar mm.

NYFÖDD 1495:- I en nyföddfotografering ingår: Planering, Förberedelse, Fotografering, Urval, Grundredigering, Bildvisning, Rekvisita som wraps, tiara, huvudbonader, filtar mm.

MJÖLKBAD 1495:- I en mjölkbadsfotografering ingår: Planering, Förberedelse, Fotografering, Urval, Grundredigering, Bildvisning, Rekvisita som klossar och blommor.

SMASH THE CAKE 1495:- I en smash the cake fotografering ingår: Planering, Förberedelse, Fotografering, Urval, Grundredigering, Bildvisning, Rekvisita som klossar och tårta.

PORTRÄTT INOMHUS 995:- I en porträttfotografering innomhus ingår: Planering, Förberedelse, Fotografering, Urval, Grundredigering, Bildvisning, Rekvisita som ex klossar mm.

PORTRÄTT UTOMHUS / MAGISK UTOMHUSFOTOGRAFERING 995:- I en porträttfotografering utomhus ingår: Planering, Förberedelse, Fotografering, Urval, Grundredigering, Bildvisning.

Bokning-/fotograferingsavgiften betalas innan fotografering, via faktura. Återbetalas ej men kan bokas om vid sjukdom, meddelas senast 24 timmar innan. Notera att digitala bilder inte ingår i fotograferingskostnaden utan tillkommer, se á la carte nedan.

Ladda ner 

Investeringsguiden:

Á LA CARTE

FÖRSTORINGAR

Ny_förstoring_2021.JPG

DIGITALA BILDER

Ny_digital_2021.JPG

Letar nya leverantörer gällande produkter (min har precis stängt ner) och har därför ingen information på hemsidan, fråga om det är något du önskar.

Träplattor har längre leveranstid än vanliga förstoringar.

träbox5.jpg

PAKET GULD

Pris 8595:-

Guldpaketet innehåller:

  • 15-20 st digitala bilder både högupplösta och för webben

  • En vacker handgjord box av valfri sort med 10 st foton 

  • Tre underbara handgjorda träplattor med snöre

  • En 40x50 canvas

  • En 30x40 förstoring på valfritt papper

Värdet på detta paket är: 11870:-

INVESTERINGSGUIDE

INVESTERING
Fundera en kort stund på vad du ska ha dina nya fina bilder till. Vissa köper endast de digitala filerna och sedan ligger de och skräpar i nån mapp i datorn eller på en USB som glöms bort. De digitala filerna är självklart också viktiga, dem kan du använda att dela på sociala medier så fler får njuta av dem eller om du vid senare skede ångrar dig och vill göra egna förstoringar. MEN… Om du lägger tid och pengar på att gå till en riktig fotograf för att bevara ett speciellt minne i ditt eller dina barns liv, så rekommenderar jag att bevara det minnet på riktigt, där det syns och där andra kan se det, ex. på väggen eller i ett album.

VAD SKA DU HA BILDEN TILL?
Var i hemmet skulle dina foton passa bra? Som en ask på bordet eller i bokhyllan. Kanske en förstoring ovanför soffan eller barnsängen. Jag riktigt älskar den naturliga känslan av Art plate plattorna i trä på snöre som passar både i hemmet och i sommarstugan. Kanske någon mer i familjen/släkten som skulle bli jätteglad av en förstoring?

VAD KOSTAR EN BILD?

Många tycker att 1500:- för 5 bilder låter jättemycket, men det är egentligen bara 300:-/bild och för en konstnär är det otroligt billigt. Detta är därför endast ett introduktionspris i samband med öppnandet av min nya studio men jag kommer låta priserna ligga kvar året ut i.o.m. Corona.

Men vad är det som kostar, det är väl bara att knäppa några foton?

Jag lägger oerhört mycket tid på dina foton med urval och redigering. Allt för att du ska bli riktigt nöjd och för att du ska få de allra bästa bilderna att bevara under lång tid.

Utöver det håller jag mig uppdaterad för att hänga med i branschens mode och utveckling, ofta genom kurser och annat. Tyvärr försvinner mycket p.g.a moms, skatt och avgifter som pension och arbetsgivaravgifter. Hyra och el för att kunna ha min studio. Sedan all utrustning som behövs, som kamera, objektiv, blixtar, bakgrunder och rekvisita som slits på och behöver bytas ut emellanåt, för att kunna hålla samma goda standard. Sedan finns såklart även den obetalda administrativa tiden, städningen, bokföringen och de sociala medierna.


MEN jag älskar verkligen mitt yrke och tur är väl det :D

bottom of page