top of page

ABOUT

STAFF

MAGISK UTOMHUS FOTOGRAFERING

GOLDEN HOUR, NÄR SKUGGORNA JÄMNAR UT SIG OCH GER ETT MAGISKT LJUS

Magiska utomhusfoton fotas med fördel i golden hour/gyllene timmen, d.v.s. timmen innan solnedgång. Då ses vi på en passande fotoplats och skapar MAGI med varma fina färger.

 

Vare sig du/ni gillat strand, klippor eller skog så har vi tur, Västerås har nära till allt!

 

Magiska utomhusbilder är den perfekta fotograferingen för hela familjen. Har ni lite yngre barn som inte kan vara uppe så sent så passar höst, vinter och vår väldigt bra. Medan sommar kanske är mer passande för de som har lite äldre barn.

 

Jag kan varmt rekommendera denna typ av fotografering till högtider som  balklänning, innan examen, gravid eller bröllopsporträtt.

 

Vid ett lyckat solrosår erbjuder jag vid ett tillfälle en porträttfotografering bland solrosor. Missa inte att boka det!

  • Planeringsmöte

  • Förberedelse

  • Fotografering

  • Urval

  • Redigering

  • Bildvisning

  • Rekvisita beror på vad som behövs

1495:-

Ingår i en Golden hour fotografering:

2F7A8332d_edited_edited.jpg
2F7A4996_liten2_edited.jpg
2F7A8990b.jpg

FÖRE FOTOGRAFERING

Typing on a Computer

STEG 1

Inför fotograferingen börjar vi med en konsultation, där vi går igenom vilken typ av fotografering du är intresserad av, om det är vackra porträttbilder, fina familjefoton eller speciella högtidsbilder. Var du vill fotograferas, på en strand, klippor eller kanske i skogen. Vi kommer även prata om vilka kläder som är passande, vilken rekvisita som kan behövas och hur vi kan planera och förbereda så bra som möjligt inför den kommande fotograferingen. Allt för att det ska bli så avslappnat och naturligt som möjligt när vi väl är på plats.

 

Vi avslutar med att prata om vilken typ av produkter du är intresserad av att ha i ditt hem. Så jag bäst kan planera och anpassa fotograferingen efter det.

bottom of page