top of page

ABOUT

STAFF

Becka-11_print_30x40_hemsidan2.jpg
GRAVIDFOTOGRAFERING

JAG ÄR GLAD ATT DU FUNDERAR PÅ ATT SKAPA ETT MINNE VÄRT ATT BEVARAS
 

Själv tog vi endast bilder på min mage, alltså bara magen, inget huvud, inga ben (haha så hemskt) och det ångrar jag något enormt idag. Att kunna visa mitt barn både i ung ålder att "där inne ligger du" men även när ditt vuxna barn sedan själv blir gravid och har egna frågor. Då kan ni visuellt dela den upplevelsen och jämföra denna oförglömliga tid med varandra. 

 

Att vara gravid är troligtvis det mest fantastiska din kropp kommer att vara med om och det är väl värt att bevaras och minnas. Det finns få gånger i livet då din kropp riktigt strålar av styrka och en ofantlig skönhet. Den bästa tiden att fotografera en gravidmage är runt 7 månader. Då har magen börjat bli rund och fin och den lite tyngre tiden ligger framför dig. 

 

Boka runt 3 månader innan för att vara säker på att tider finns.

Nu finns även en fantastiskt vacker gravidklänning att låna (se mittenbilden samt stora bilden ovan). Då den tvättas och stryks mellan varje fototillfälle tar jag en extra avgift på 300:- om du önskar låna den.

Inomhus

995:-

Magisk

1495:-

Foton ingår ej, se prislista

Ingår i en gravidfotografering:

  • Planeringsmöte

  • Förberedelse

  • Fotografering

  • Urval

  • Redigering

  • Bildvisning

  • Rekvisita som ljuslykta,
    filtar mm

Becka-14_fb.jpg
Gravidfoto12.jpg
Gravidfoto8.jpg

Golden hour

Magiska utomhusfoton som tas i den gyllene timmen, d.v.s. timmen innan solnedgång. Då ses vi på en passande fotoplats och skapar MAGI med varma fina färger. Beroende på om du gillar strand, klippor eller skog så har vi tur, Västerås har nära till allt! Pris 1495:-

Utomhus/inne

Fotografering i en mer privat miljö där du kanske känner dig mer bekväm att visa extra detaljrika former och som i sin helhet blir fina bilder med fokus på dig och din mage.

Från 1/9-21 saknar jag studio. Pris 995:-

FÖRE FOTOGRAFERING

Typing on a Computer

STEG 1

Inför fotograferingen börjar vi med en konsultation, där vi går igenom vilken typ av fotografering du är intresserad av, om det är studio eller utomhus. Vi kommer även prata om vilka kläder som är passande, vilken rekvisita du önskar och hur du kan planera och förbereda så bra som möjligt inför den kommande fotograferingen.

 

Allt för att det ska bli så avslappnat och naturligt som möjligt när du väl är här. Vi avslutar med att prata om vilken typ av produkter du är intresserad av att ha i ditt hem. Så jag bäst kan planera och anpassa fotograferingen efter det. 

PORTFOLIO - GRAVIDFOTOGRAFERING

bottom of page