top of page

ABOUT

STAFF

2F7A6570-7 hemsidan2.jpg
NYFÖDDFOTOGRAFERING

JAG ÄR GLAD ATT DU FUNDERAR PÅ ATT SKAPA ETT MINNE VÄRT ATT BEVARAS
 

Dessa underbara små, söta mirakel! De växer så otroligt fort, snabbare än du tror. Passa på att föreviga dem medan du hinner. En nyföddfotografering gör sig bäst när bebisen är runt 4-14 dagar. Då sover den fortfarande ganska mycket och är lättare att vagga till sömns om den vaknar.

Bäst är att boka runt 3 månader innan planerat födelsedatum för att vara säker på att tider finns. Om du går över eller föder för tidigt bokar vi om till ett mer passande tillfälle.

Nyföddfotografering passar bäst i studion med planerat ljus. Vid visst undantagsfall kan jag komma hem till dig och fotografera. I studion finns ett värmeelement som gör det varmt och skönt för bebisen. Det finns även flera olika filtar att linda in bebisen i för att få den att känna sig trygg. Underlaget är självklart väldigt mjukt men stabilt och det finns flera olika färgteman och rekvisita att välja bland. Från och med 1/9-21 är jag utan studio och erbjuder er då att komma till mitt hem.

  • Planeringsmöte

  • Förberedelse

  • Fotografering

  • Urval

  • Redigering

  • Bildvisning

  • Rekvisita som wraps, tiara, huvudbonader, filtar mm

1495:-

Foton ingår ej, se prislista

Ingår i en nyföddfotografering:

Nyföddfoto8.jpg
Nyföddfoto10.jpg
Nyföddfoto11.jpg

FÖRE FOTOGRAFERING

Typing on a Computer

STEG 1

Inför fotograferingen börjar vi med en konsultation, där går vi igenom vilka färger på filtar som skulle vara fint och vilken rekvisita du önskar.

 

Sen pratar vi om de produkter som finns och vilka nyanser ni har i hemmet så jag kan få en känsla för vad som skulle passa bra. Så mycket information som möjligt så att jag bäst kan planera och anpassa fotograferingen efter det.

 

Jag förbereder sedan den rekvisita vi kommit överens om så allt är rent och finns tillgängligt på fotodagen.

PORTFOLIO - NYFÖDDFOTOGRAFERING

bottom of page